Esélylatolgatás a Szolnok elleni meccs előtt

2016. Október 20. Csütörtök
Részletekért kattintson a "Bővebben" ikonra
Dorogi FC - Szolnoki MÁV FC

NB II. Merkantil Bank Liga 14. forduló

Időpont: 2016. október 22. Szombat 14:30 óra
Helyszín: Dorog, Buzánszky Jenő Stadion

A mérkőzés játékvezetője: Farkas Tibor (asszisztensek: Punyi Gyula, Perényi Ákos). Tartalék játékvezető: Farkas Mátyás

Csapatunk ezen a héten - az ünnep miatt - Szombaton délután 14:30 órától folytatja szereplését a Merkantil Bank ligában hazai pályán. Az ellenfél a - 2010/2011-es szezonban az NB I-ben vitézkedő, de kieső, és azóta az NB II-ben szereplő - Tisza-parti Szolnoki MÁV FC lesz. Ha szeretné elolvasni az 1910-ben alapított klub történetét, kattintson a következő linkre:
http://www.szolnokimavfc.hu/klubtortenet

A Balogh Pál vezetőedző által irányított társaság a tabellán jelenleg a 15. helyen áll - közvetlen a Dorog mögött - 5 győzelemmel 2 döntetlennel és 6 vereséggel. Az egyik legtöbb gólt kapott együttes (22), a rúgott gólokat tekintve (18) az átlaghoz tartoznak.

Az eddigi 6 igenbeli mérkőzéseiken nem szerepeltek igazán eredményesen, 1 győzelem a Siófok ellen, 1 döntetlen és 4 vereség a mutatójuk.

A mieink, a legutóbbi mérkőzésen a Soroksár ellen 1:1-es döntetlent játszottak, és ezzel a 14. pozícióban - 5 győzelemmel 2 döntetlennel és 6 vereséggel - várják a folytatást.
 
A két csapat között jelenleg nincs pontkülönbség, mindketten 17-17 ponttal rendelkeznek.

Túl vagyunk az őszi szezon felén és még mindig minimális a pontkülönbség az élboly és a középmezőny között. Senki nem fog meglepődni, ha azt mondom, hogy a hazai győzelem létfontosságú, hogy a csapat tartsa a helyét vagy előrébb lépjen.
Több opció is lehetséges az eredményektől függően. Vizionáljuk a legoptimistábbat, ami a következő:
  • hazai pályán győz a Dorog,
  • a közvetlen riválisok kikapnak
és Szombaton este azt látjuk az Nb II-es tabellán, hogy a Dorogi FC az előkelő 8-10. pozíció valamelyikét foglalja el.

Jöjjenek el a meccsre minél többen biztatni a csapatot, hogy ez ne csak egy vízió, hanem valóság legyen.

Megkérdeztük - az elmúlt időszakban is -  az egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékosunkat, hogy mit vár a Szolnok elleni meccstől?

Vígh Ádám: Abszolút egy védekező beállítottságú és kontratámadásokra építő jó csapatra számítunk, de a hazai közönség előtt mindenképpen győzni szeretnénk és bízom benne, hogy meg lesznek a fegyvereink, amivel ezt meg is valósítjuk.

Hogy érzed, milyen formában vagytok?

Mind az önbizalmunkat, mind a fizikai állapotunkat tekintve nagyszerű állapotban vagyunk, mivel az elmúlt hetek sikerei nagyon feldobták a csapatot és erre tudunk építkezni. Úgy gondolom, hogy nagyon egyben van a társaság.

Sikerült alaposan feltérképezni a szolnoki együttest?

Túl vagyunk már a videóelemzésen, a szakmai stáb felhívta a figyelmünket az ellenfél erősségeire és gyengéire, mindenki tudja a feladatát. Készen állunk a mérkőzésre.


Sok sikert, Hajrá Dorog!

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 20. forduló
Dorogi FC
Pécsi MFC
December 6., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Esélylatolgatás a Szolnok elleni meccs előtt - Dorogi FC