Dorogi FC - Budafoki MTE online szöveges közvetítés

2019. Február 3. Vasárnap
Részletek a "Bővebben" után...
Merkantil Bank Liga NBII
Dorogi FC - Budafoki MTE
2019.02.03 14:00
Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion


Játékvezető: Lovas László
Tartalékjátékvezető: Kovács Gábor Péter
Asszisztensek: Becséri Gergely, Kormányos II. Gábor

Kezdőcsapatok:

Dorog:

Horváth, Erdélyi, Mészáros (c), Hegedűs, Szedlár, Kitl, Vígh, Papp, Dlusztus, Lénárth, Faragó
Vezetőedző: Miskei Attila

Budafok
Balogh, Margitics, Góhér, Vankó, Kovács (c), Micsinai, Filkor, Oláh, Króner, Kulcsár, Vaszicsku
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Gól: Kovács (22. perc); Lénárth (25. perc); Dlusztus (72. perc)
Sárga: Margitics (27. perc); Kovács (37. perc); Lénárth (38. perc); Városi (79. perc); Kitl (81. perc); Vaszicsku (87. perc)
Piros:

I. félidő

Az időjárás sajnos nem a legszebb arcát mutatja, konkrétan ömlik az eső, reméljük a nem éppen ideális körülmények ellenére csapatunk megszerzi a 3 pontot. Mindenesetre a talaj a körülményekhez képest megfelelően elő lett készítve, tehát nincs akadálya, hogy elkezdődjön a mérkőzés.

A vendég csapat kezdte a találkozót, a Budafok csapatkapitánya, Kovács indította útjára a labdát.

2. perc: a vendégek végeztek el szabadrúgást a dorogi térfél közepén, a középre ívelést Lénárth jó helyezkedésének köszönhetően ki tudta fejelni.

9. perc: Vígh vette le az előreívelt labdát, Szedlárhoz passzolt, aki Hegedűst próbálta kiugratni, de a vendégek védője az utolsó pillanatban tisztázott, mindenesetre az akció szép volt.

14. perc: Góhér végzett el szabadrúgást a dorogi térfél közepén a jobb oldalról, a beívelést Dlusztus szögletre fejelte. A sarokrúgásból beívelt labdát Horváth hatástalanította.

15. perc: az ellentámadásnál Szedlár iramodott meg a bal szélen, laposan középre adott, de sajnos kissé Vígh mögé passzolt aki már nem tudott ráfordulni, helyzet volt.

17. perc: Kovács szabadrúgását védte Horváth.

18. perc: Faragó cselezgetett a jobb oldalon, Mészároshoz passzolt, aki kicsit igazított a labdán és lőtt, a labda sajnos keresztbe elment a kapu előtt a jobb kapufát talán súrolta is, szép akció volt.

22. perc: Micsinai iramodott meg a pálya közepén, körül-belül a dorogi térfél közepéig vezette a labdát, majd kiválóan ugratta ki Kovácsot, aki a kimozduló Horváth mellett laposan a jobb sarokba lőtt. 0-1!

25. perc: bal oldali szögletet végzett el a Dorog, a labda szépen kanyarodott középre Lénárth érkezett és állítgatás nélkül a kapuba lőtt. 1-1!

40. perc: Króner ollózását ütötte ki bravúrral Horváth!

Vége az első félidőnek.

II. félidő

Elkezdődött a második játékrész

51. perc: veszélyes bal oldali akció futott a dorogi térfél bal oldalán, a beadásra Kulcsár érkezett, aki lőtt is de Kitl önfeláldozóan mentett.

53. perc: Oláh Bálint próbálkozott 22-24 méterről, lövése elkerülte a dorogi kaput.

58. perc: Miskei Attila cserére szánta el magát, Vígh Ádám helyett Paudits Patrik lép pályára.

64. perc: a második félidő eddig eltelt részében a kapuk nem forogtak veszélyben, a csapatok becsülettel gyűrik egymást, de folyamatos játék és helyzet egyik oldalon sem tud kialakulni.

67. perc: cseréltek a vendégek is, Vankó hagyta el a pályát, helyén Pölöskei Péter játszik, azaz a támadó szekciót akarja erősíteni, frissíteni Csizmadia Csaba.

69. perc: Paudits ugratta ki Faragót, aki egy kis hezitálás után Mészároshoz passzolt, kapitányunk 17 méterről leadott lövése sajnos célt tévesztett.

70. perc: Szedlár ívelt középre, de a beadásról - ha csak egy hajszállal is, de mindenki leamaradt.

71. perc: Cserélt a Dorog, Városi lép pályára Faragó helyett

72. perc: Bal oldali szögletet követően Dlusztus jól helyezkedett és szép mozdulattal a budafoki kapuba bólintotta a labdát. 2-1!

74. perc: Újra cserél a Budafok, Filkor helyett Kercsó a pályán.

77. perc: Papp ívelt középre, Paudits fejelt, de a védő szorongatásában sajnos nem tudott teljesen pontosan célozni és a labda fölé szállt.

85. perc: Micsinai végzett el szabadrúgást jó 25 méterről, a vizes labda és csúszós talaj ellenére Horváth magabiztosan ölelte magához a labdát.

86. perc: Kitl végzett el szabadrúgást 22-24 méterről, Balogh Péter hatalmas bravúrral ütötte ki a léc alá tartó labdát.

3 perc hosszabbítás

91. perc: Pölöskei sarokra tartó lövését védte Horváth.

92. perc: Nyom a Budafok, Dlusztus mentett a kirobbani készülő Pölöskei elől.

Vége a mérkőzésnek. Az eredmény Dorog - Budafok 2-1!
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 5. forduló
Dorogi FC
Budafoki MTE
Agusztus 25., Vasárnap, 17:30
Dorog, Buzánszky stadion
 Főtámogatók
 
   


 
Dorogi FC - Budafoki MTE online szöveges közvetítés - Dorogi FC