Bemutatjuk az új játékosainkat!

2015. Július 29. Szerda
A hétvégén kezdődik a 2015/2016-os bajnokság, ezért szeretnénk bemutatni új játékosainkat. Érkezésükkel elmondhatjuk, hogy kialakult a végleges keret, bár az átigazolási szezonnak még nincs vége!
Balogh Bence: 1991-ben születtem. A Vasasban nevelkedtem, majd később Budaörsön, Soroksáron és Balatonfüreden játszottam. Az elmúlt fél évet Kaposváron töltöttem. Posztom támadó, csatár. Célom, hogy minél több gólt rúgjak és játékommal segítsem a csapat eredményes szereplését.


Bojtor László: 1985-ben születtem, a Honvédban nevelkedtem, majd később játszottam Siófokon, Vecsésen, Egerben és a REAC-ban.Dorogra az RKSK-ból jöttem, balszélső támadót játszom.
Célom, hogy a kezdő csapatban kapjak helyet, de legfőképpen az, hogy feljussunk az NB.II.-be, ezért fogok mindent megtenni, 100 %-ot szeretnék nyújtani.


Erős Ronald: 1993-ban születtem. Újpesten nevelkedtem, majd Cegléden folytattam pályafutásomat. Volt szerencsém bemutatkozni az első- és másodosztályban is, legutóbbi klubom az RKSK, posztom védekező középpályás. Nagyon szerettem volna ide igazolni és mindenben azt kaptam, amire számítottam. Reális célnak tartom a feljutást és ezért mindent meg is teszek. Szeretnék végre egy aranyérmet!


Megyeri Gábor: 1996-ban születtem. Vácon nevelkedtem, majd az MTK, az Illés Akadémia és a Ferencváros következett. A tavalyi szezonban Balatonfüreden játszottam, kapus poszton. Célom, hogy minél többet védjek Dorogon és szeretnék bajnoki címet nyerni!


Nagy Richárd: Budapesten születtem 1994-ben, 14 évig a Vác játékosa voltam, az utóbbi fél évben Balatonfüreden játszottam. A csapat hasznára leginkább szélső, vagy középső középpályásként lehetek. A csapat befogadott, jól érzem magam Dorogon. Célom, egyértelműen azt szeretném, hogy feljussunk az NB.II.-be!KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 26. forduló
Szombathelyi Haladás
Dorogi FC
Március 1., Vasárnap, 17:00
Szombathelyi Haladás Stadion
 Főtámogatók
 
   


 
Bemutatjuk az új játékosainkat! - Dorogi FC