Szedlár Zoltán visszatért!

Beliczky Gergő a Dorogi FC játékosa!

2020. Július 24. Péntek
Részletek a "bővebben" után!

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy klubunk szerződést kötött az egykor az első osztályban is szereplő támadóval, Beliczky Gergővel, aki 2 évre kötelezte el magát Dorogra!


DorogiFC.hu: Miként értesültél a klub érdeklődéséről és miért döntöttél úgy, hogy Dorogon folytatod a pályafutásod?
Beliczky Gergő:
"Szekeres Adrián korábbi csapattársam, aki mára már a szakmai stábban vállal szerepet keresett meg, hogy mit szólnék egy esetleges dorogi megkereséshez, és innentől kezdve felgyorsultak az események. Volt több lehetőségem is, de tetszett a vezetőség által felvázolt jövőkép és szeretem a kihívásokat!"


DorogiFC.hu: Edzettél is már a csapattal, és közel az első tétmérkőzés, mik voltak az első benyomásaid és miként látod a csapat esélyeit?
Beliczky Gergő:
"Minden eddigi tapasztalatom maximálisan pozitív, véleményem szerint fogunk még meglepetéseket okozni az ellenfeleinknek."


DorogiFC.hu: Mik az elvárásaid magaddal szemben és mit vár el tőled a szakmai stáb?
Beliczky Gergő:
"Szeretném magamból kihozni a maximumot, és a lehető legjobban segíteni a csapatot, ahogy azt el is várják tőlem. Németh Szabolcs már korábban is megkeresett, amikor még nem tartozott a klub kötelékébe, örülök neki, hogy végül úgy hozta az élet, hogy tudunk együtt dolgozni és hiszem, hogy sikeres szezont tudunk zárni a szezon végén."


DorogiFC.hu: Milyen játékost láthatnak majd a szurkolók Beliczky Gergő személyében és mit üzennél nekik?
Beliczky Gergő:
"Mindenképpen egy nagyon motivált játékost fognak látni a pályán, a vírushelyzet miatt fennálló hosszabb kényszerpihenő miatt a szokásosnál még jobban ki vagyok éhezve a jó futballra és a sikerre. Remélem minél többen szemtanúi lehetnek!"

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 22. forduló
Dorogi FC
Debreceni EAC
Január 31., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Beliczky Gergő a Dorogi FC játékosa! - Dorogi FC