Szedlár Zoltán visszatért!

Az ősz legnehezebb mérkőzése következik

2020. Október 16. Péntek
Részletek a "bővebben" után
DEBRECENI VSC - DOROGI FC
FIGYELEM: A mérkőzést az M4 Sport+ csatorna élőben közvetíti.

NB II. Merkantil Bank Liga 12. forduló
Időpont: 2020. október 18. Vasárnap, 20:00 óra
Helyszín: Debrecen, Nagyerdei stadion
Játékvezető: TAKÁCS TAMÁS
Asszisztensek: MÁRKUS PÉTER, BERÉNYI ÁKOS

Részletesebben itt olvashat ellenfelünkről: https://dvsc.hu/
Kondás Elemér vezetőedző csapata jelenleg listavezető a tabellán, és egyértelmű céljuk az NBI-be való visszajutás, aminek meg is van az esélye az eddig mutatott játék és eredmények alapján.
A mérlegük 7 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség. Hazai pályán az eddigi összes őszi mérkőzésüket megnyerték (3 rúgott gólos átlaggal). A legfontosabb hír a csapatnál, hogy a 33 éves, 108-szoros válogatott rekorder - Király Gáborral holtversenyben - Dzsudzsák Balázs visszatért nevelőegyesületéhez és nagy valószínűséggel játszani is fog a Dorog ellen.
Rajta kívül több volt válogatott játékos (Gróf Dávid, Korhut Mihály, Varga József....) is erősíti a keretet és ne feledkezzünk meg a fiatal, tehetséges, saját nevelésű labdarúgóikról sem. Például a 20 éves Bárány Donátról, aki nyáron került a DEAC-tól a DVSC-hez, és vezeti a házi góllövőlistát. A csapat tagjai itt: https://dvsc.hu/csapatok/dvsc/

A mieink a legutóbbi - bepótolt - mérkőzésen a sereghajtó Csákvárt nem tudták legyőzni (2:2-es döntetlen idegenben), így a 10. helyen várják a folytatást, 4 győzelem, 4 döntetlen és 3 vereség mellett. A két csapat többször is játszott már egymás ellen, a egyik legemlékezetesebb számunkra egy 2018-as magyar kupameccs idegenben, amelyet 2:1-re megnyertünk.
Mérkőzés itt: https://www.youtube.com/watch?v=y8KpWgso41M Sajnos utána hazai pályán 3:2-re kikaptunk, így a DVSC jutott tovább.
Viszont 2019-ben szintén a magyar kupában hazai pályán 1:1-es döntetlent követően, büntetőpárbajban 5:4-re győztünk és búcsúztattuk a debreceni csapatot. Mérkőzés itt: https://www.youtube.co/watch?v=QTM3UPl_vXE

A két csapat között jelenleg 8 pont a különbség.
Tabella itt: https://adatbank.mlsz.hu/match/54/0/22650/12/1546224.html

A játékosok közül Barna Gergő, Lencsés Balázs sérültek, Berkó Ádám kisebb sérüléssel bajlódik, így játéka még kérdéses. A többiek a szakmai stáb rendelkezésére állnak jelen állapot szerint.

A mérkőzést az M4 Sport+ csatorna élőben közvetíti.

Szurkolói információk:
Vendégjegyet elővételben online is lehet vásárolni: http://jegy.mlsz.hu/hun/Event/57003903/DVSC---Dorogi-FC
A jegyek egységesen 1.500 Ft-ba kerülnek (D4-es szektor).
Mérkőzés napján egy vendégpénztár áll majd rendelkezésre, mely a mérkőzés előtt 4 órával nyit.
Parkolás: a Nagyerdei Stadion rendezvényterén kialakított vendégparkolóban (elkülönítve a sport zónától), a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízúton, valamint a környező utcákban lehetséges.
Büfé működik a vendégszektorban is.
Kedvezmények: a Nagyerdei Stadionba 10 éves kor alatt ingyenes a belépés (2010. július 1. után született gyerekek számára), nekik külön jegyet nem kell váltaniuk, elég az igazolványt felmutatni belépéskor.
A klub döntése értelmében nem kérnek regisztrációt a jegyvásárláshoz.
A stadionban kötelező a maszk használata, így kérünk minden szurkolót, hogy maszkot feltétlenül vigyenek magukkal, ezt a pénztáraknál, a beléptetéskor, a büféknél és a stadion egész területén igyekezzenek betartani!

Hajrá Dorog, jó szurkolást!

 KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 22. forduló
Dorogi FC
Debreceni EAC
Január 31., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Az ősz legnehezebb mérkőzése következik - Dorogi FC