Beharangozó Pénteken! Cegléd csapata vár ránk Vasárnap Győzelem esetén szinte biztos a bennmaradás Schindler Szabolcs volt tegnap reggel a DigiSport vendége

A tét: hányadik helyen végez a Dorog az NBII-ben?

2017. Június 1. Csütörtök
Részletek a "Bővebben" után
Dorogi FC - SZEOL SC

NB II. Merkantil Bank Liga 38. utolsó forduló

Időpont: 2017. június 4. Vasárnap 18:00 óra
Helyszín: Dorog, Buzánszky Jenő stadion

Csapatunk a héten, Vasárnap délután 18:00 órától játssza a szezon utolsó mérkőzését a Merkantil Bank ligában, hazai pályán. Az ellenfél, a bajnokságban az utolsó helyen végző, már kieső szegedi SZEOL SC csapata lesz, akik ellen az őszi szezonban 1:1-es döntetlent értünk el idegenben.

Ha szeretne részletesebben tájékozódni az 1993-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: http://szeolsc.hu/

A Lóczi István vezetőedző által irányított társaság a tabellán a - már kieső -  20. helyen áll és fejezi is majd be a bajnokságot, jelenleg 4 győzelemmel, 7 döntetlennel és 26 vereséggel.
A legkevesebb gólt rúgott (20), és a 3. legtöbb gólt kapott (58) csapat a mezőnyben.
A bajnokságban eddig 18 idegenbeli mérkőzésen szerepeltek, 1 győzelem, 1 döntetlen és 16 vereség a mutatójuk.

A mieink, jelenleg a 8. pozícióban 14 győzelemmel, 9 döntetlennel és 14 vereséggel várják a szegedi csapat elleni összecsapást.
(Gólkülönbség: 40-35)

A két csapat között jelenleg 32 pont a különbség. Dorog: 51 pont, SZEOL: 19 pont

A mérkőzésnek a Dorog szempontjából már csak egy tétje van, hogy a tabellán hányadik helyen fog végezni. Az esélyeket latolgatva a 7-12 között várható a végső pozíció az utolsó összecsapás után.
A legjobb variáció az, ha kikap a 7. helyen álló ZTE, a Dorog nyer, és így a 7. helyen végeznénk.
A legreálisabb verzió, a papírforma alapján a ZTE is - a Kozármisleny ellen -, és a Dorog is győz, így maradnánk a 8. pozícióban.
A legrosszabb verzió, ha veszít a Dorog és a mögöttünk lévő 4 csapat, olyan eredményt ér el, hogy megelőz minket, akkor a 12. helyen végzünk. (Ennek a legkisebb a valószínűsége.)
A további esélyeken lehet még gondolkodni, ha megnézik a tabellát, kattintson ide: http://adatbank.mlsz.hu/index/15/0/14967/38.html

A csapattagok közül Bor Dávid, Berkó Ádám és Grabant Bence sérült, rajtuk kívül mindenki - a szezon végén távozó - Németh Szabolcs rendelkezésére áll, akit meg is kérdeztünk, hogy mire számít az utolsó dorogi meccsén?

Németh Szabolcs: Természetesen győzelemre számítok hazai pályán. Én is illetve jó néhányan távozunk a klubtól a szezon végén és mindenképpen szeretnénk szépen búcsúzni és emlékezetessé tenni a SZEOL elleni összecsapást a dorogi szurkolók számára.

Kérjük szurkolóinkat, hogy látogassanak ki minél többen a szezon utolsó mérkőzésére és buzdítsák a csapatot.

Hajrá Dorog!KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank liga NB II. 37. forduló
Dorogi FC
Békéscsaba 1912 Előre
Május 27., Vasárnap, 17:00
Dorog, Buzánszky Stadion
 Főtámogatók
 
   
 
A tét: hányadik helyen végez a Dorog az NBII-ben? - Dorogi FC