A tét a legjobb 16 közé jutás

2019. December 10. Kedd
Részletek a "Bővebben" után
Dorogi FC - Debreceni VSC 

Magyar Kupa 3. forduló
Időpont: 2019. december 11. Szerda 12:00
Helyszín: Buzánszky Jenő stadion
Játékvezető: RADVÁNYI ÁDÁM
Asszisztensek: SZERT BALÁZS, PUNYI GYULA

Holnap a magyar kupában a nagy múltú, többszörös magyar bajnok, az NBI-ben jelenleg a 8. helyen álló DVSC https://www.dvsc.hu/ csapata ellen mérkőzik meg a Dorogi FC. Ebben a fordulóban még egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, a tét pedig a legjobb 16 közé kerülés.
Aki követi a magyar labdarúgást, jól ismeri a Herczeg András által irányított kupa ellenfelünket, hiszen 7 alkalommal nyertek magyar bajnokságot, 6-szoros magyar kupagyőztes, volt Bajnokok ligája (2009-2010) és Európa Liga (2010-2011) résztvevő együttessel állunk szemben.
A 2017-2018-as magyar kupa szezonban már találkoztunk velük, és emelt fővel estünk ki a 8 közé jutásért, mivel idegenben 2:1-re győztünk, otthon pedig csak 3:2-re kaptunk ki, így idegenben lőtt góllal a "Cívis város" csapata jutott tovább.

A mieink a kupában eddig a Balassagyarmat és a Nagybajom gárdái ellen diadalmaskodtak.

Figyelembe véve az erőviszonyokat, természetesen az alföldi csapat az esélyes, de a Dorog mostani jó formája sok nehézséget okozhat ellenfelünknek, és hazai közönség előtt bármi megtörténhet.

A mérkőzést a DVSC youtube oldalán élőben közvetítik, részletek itt:: https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/eloben-a-dorog-elleni-kupameccs


Hajrá Dorog!

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 3. forduló
Debreceni EAC
Dorogi FC
Agusztus 9., Vasárnap, 17:30
Debreceni Nagyerdei Stadion
 Főtámogatók

  


 


A tét a legjobb 16 közé jutás - Dorogi FC