Beharangozó Pénteken! Cegléd csapata vár ránk Vasárnap Győzelem esetén szinte biztos a bennmaradás Schindler Szabolcs volt tegnap reggel a DigiSport vendége

A Dorogiak kapujának a hálója csak akkor mozog, ha fúj a szél

2017. Április 16. Vasárnap
Részletek a "Bővebben" után
Dorogi FC - Balamz Kamilla Gyógyfürdő 2:0 (1:0)

Dorog, Buzánszky Stadion
Nézőszám: 500 fő
Vezette: Lovas László (Horváth Zoltán /F/, Hofbauer Roland)

Dorogi FC: Zima Ádám – Berkó Ádám (C), Csató Martin, Bora György – Kővári Róbert, Mészáros Áron, Tomás Lénárt, Bor Dávid – Tóth Martin (Grabant Bence 58′), Medgyesi Zoltán (Szedlár Zoltán 87′), Simon Attila (Sitku Illés 71′). Vezetőedző: Németh Szabolcs

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi Gergő – Bokros Tibor, Bakos Bence, Tamás László, Balogh Krisztián (Kapacina Kevin 76′) – Farkas Balázs, Sigér Dávid, Bódis Norbert, Kovács Ádám – Belényesi Miklós (C) (Heffler Norbert 46′), Vólent Roland (Vajda Sándor 79′). Vezetőedző: Feczkó Tamás

Gólszerző(k): Tóth Martin 16′, Szedlár Zoltán 91′

Röviden a mérkőzésről
Általánosságban elmondható, hogy mezőnyfölényben futballozott az ellenfél, de csak távoli lövésekig jutott illetve egy-két komolyabb helyzetük volt. A mieink több energiát fektettek a védekezésbe, viszont ennek ellenére, negyedóra elteltével megszületett az első, az összecsapás végén pedig a második győztes hazai gól.
16. perc, hátul járatták a labdát a Balmaziak, amikor egy figyelmetlenséget követően Tóth Martin szerezte meg a labdát, kapura tört, majd Bakos szorításában lőtt a hosszú sarokba, 1-0.
91. perc, a pár perccel korábban becserélt Szedlár kapott kiugratást, majd kapussal szembe vezethette a labdát és lőtte ki a bal alsót, 2-0.

Edzői értékelés
Németh Szabolcs: Küzdelmes meccs volt, egy fizikálisan nagyon erős csapat ellen, akik az NB1-be való feljutásért harcolnak. Elismerem, hogy a mezőnyben fölényben játszott a Balmazújváros, de csak 1-2 komolyabb helyzetük volt. Nekünk viszont a 2 gól mellett, volt még két nagy lehetőségünk is. Összességében úgy gondolom, hogy óriási akarással és tűzzel megérdemelten szereztük meg a 3 pontot.

Ezzel a győzelmével a Dorog szenzációs tavaszi sorozatot tudhat maga mögött: 10 mérkőzésen: 6 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség a mutatójuk, és az elmúlt 8 meccsen nem kaptak gólt. Ezért új mondás van kialakulóban Dorogon: "A Dorogiak kapujának a hálója csak akkor mozog, ha fúj a szél"

További sok sikert a csapatnak!


Hajrá Dorog!
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank liga NB II. 37. forduló
Dorogi FC
Békéscsaba 1912 Előre
Május 27., Vasárnap, 17:00
Dorog, Buzánszky Stadion
 Főtámogatók
 
   
 
A Dorogiak kapujának a hálója csak akkor mozog, ha fúj a szél - Dorogi FC