Esélylatolgatás Csákvár ellen

2016. Agusztus 5. Péntek
NB II. Merkantil Bank Liga 2. forduló

Aqvital FC Csákvár - Dorogi FC
Csapatunk ezen a héten Vasárnap este 19 órától folytatja NB II-es szereplését az Aqvital FC Csákvár ellen, idegenben. Az ellenfél 2014 óta stabil tagja a magyar másodosztálynak, a tavalyi szezonban a 6. helyen végeztek, amivel magasra tették a mércét saját maguknak.
A nyári átigazolások során kicserélődött a csákvári csapat, hiszen tíz játékos távozott, tizenkettő érkezett, szinte új csapatot kellett építenie a vezetőedzőnek.
Az 1.fordulóban mutatott játék alapján úgy tűnik ez sikerült, mivel a válogatottakkal, élvonalat megjárt futballistákkal felálló, rutinos Nyíregyháza otthonában 0:0-ás döntetlennel zártak. 
Hazai pályán valószínűleg támadó szellemű, sok labdatartásra alapozó ellenfélre számíthatunk, amit a vezetőedző is megerősített szellemes nyilatkozatával.
"Szeretnénk tovább menni a néhány éve megkezdett úton, azaz látványos támadófutballal megörvendeztetni szurkolóinkat. A jövőben sem fogjuk betolni a buszt a kapunk elé, és nem fogja feldörzsölni a hátunkat a gólvonal."

Papírforma alapján erősebb, NB II-es rutinnal rendelkező gárda az ellenfél, viszont a játékosállomány megerősítésével, tavaly a Gyirmóttal NB II-es bajnokságot nyerő Bene Ferenc tapasztalatával és az 1. fordulóban mutatott játék alapján, megnehezítheti a csákvári csapat dolgát a Dorog, sőt!

Németh Szabolcs vezetőedző elmondása szerint, a héten jó sikerült a felkészülés, bár kisebb sérülések nehezítették a munkát, de felkészültek a Csákvár ellen. Hauser Dániel a csapatkapitány még mindig sérült, várhatóan 2-3 hét múlva lesz újra bevethető.

Bízunk benne, hogy mi sem fogjuk feldörzsölni a hátunkat a gólvonallal és inkább az ellenfél hálóját és nem a kapusuk kesztyűjét szeretnénk koptatni.

A vasárnap 19 órakor kezdődő összecsapást Bogár Gergő vezeti, segítői Iványi István és Kiss Balázs lesznek.
 
Sok sikert a csapatnak, Hajrá Dorog!


Információk szurkolóknak

A meccs helyszíne:
Stadion: Tersztyánszky Ödön Sportközpont
Cím: 8083 Csákvár, Vöröskapu utca 14.

Felnőtt jegy: 1000 Ft
Diákjegy: 500 Ft

14 év alatti gyermekek, és a nyugdíjasok ingyen tekinthetik meg a mérkőzést.

A sportközpont területén védett parkolási lehetőséget biztosítanak, kb. 200 gépkocsi részére. 
A parkolás díja 500 Ft.
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 3. forduló
Debreceni EAC
Dorogi FC
Agusztus 9., Vasárnap, 17:30
Debreceni Nagyerdei Stadion
 Főtámogatók

  


 


Esélylatolgatás Csákvár ellen - Dorogi FC