Eseménydús hétvége az U-12-es csapatnál

2018. November 14. Szerda
Részletek a "Bővebben" után
November 10-én kiemelt Bozsik tornán vett részt Tatabányán a Dorogi FC U-12-es csapata. A fiatal labdarúgók megmérkőztek  a Tatabánya, a Mészöly Foci Suli,  a III. kerület, a Dunakanyar és a Gödöllő csapatával.
A tornán nagy önbizalommal, felszabadult, helyenként tetszetős játékkal sikerült négy mérkőzést megnyerniük. A hétvége ezzel még nem ért véget a csapatnak.
November 11-én az I. osztályban bajnoki mérkőzést játszottak. A Monostori Tivadar Utánpótlás-nevelő Központban, Tokodon fogadta U-12-es gárdánk a REAC csapatát.

Faragó Szabolcs edző: - A mérkőzés elején sikerült megszereznünk a vezetést egy szép egyéni akciót követően. Ezek után is többet kezdeményeztünk, helyzetekig jutottunk, de a szünet előtt mégis sikerült egyenlítenie ellenfelünknek. A fordulást követően mindkét csapatnak több lehetősége volt a gólszerzésre, de egy gyönyörű szabadrúgásból mi szereztünk vezetést. Ellenfelünk mindent megtett az egyenlítésért, és sajnos egy eladott labdát gólra is váltott, amivel beállították a 2:2-es végeredményt.
Gratulálok minden játékosom hozzáállásához ezen a hétvégén!

Gólszerzők: Janetka Gergely, Mali GyulaKÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 5. forduló
Dorogi FC
Budafoki MTE
Agusztus 25., Vasárnap, 17:30
Dorog, Buzánszky stadion
 Főtámogatók
 
   


 
Eseménydús hétvége az U-12-es csapatnál - Dorogi FC