Interjú Papp Mátéval!

2019. Agusztus 10. Szombat
Részletek a "Bővebben" után.
Sokan remélték, de talán csak kevesek gondolták komolyan, hogy ennyire jól indul férfi NB2-es csapatunk bajnoki rajtja, ám ezt követően sem vár ránk könnyebb feladat, hiszen vasárnap délután az MTK-t látjuk vendégül a Buzánszky Stadionban. Papp Mátét kérdeztük a szezon eddigi mérkőzéseiről, és az MTK elleni rangadóról.

DorogiFC.hu: 2-ből 2, hogy élted meg az első két mérkőzést belülről?
Papp Máté:
"Az első mérkőzésen hazai környezetben az ellen a Vasas ellen játszottunk, akik véleményem szerint az egyik legjobb támadószekcióval rendelkeznek a bajnokságban, ennek ellenére magabiztos játékkal sikerült itthon tartani a 3 pontot, ami a csapatteljesítményünknek, a taktikánknak és a kilátogató szurkolók bíztatásának köszönhető. Amióta a Dorog színeiben játszom, ennyi néző még nem volt a Buzánszky Stadionban, igazi futballhangulatot teremtettek és ez hatással volt az egész csapatra is. A második mérkőzésen Nyíregyházára látogattunk, akik szintén nyertek az első fordulóban. A kapusunknak, Mursits Rolandnak itt már több dolga akadt, de a bravúrjai erőt adtak a csapatnak, és a hosszabbításban Sitku Illés góljával megnyertük ezt a találkozót is, így 2 mérkőzést követően 6 ponttal állunk a tabellán, ami egy jó kezdésnek mondható, de szeretnénk ezt a sorozatot folytatni.

DorogiFC.hu: Holnap az MTK érkezik Dorogra, sikerült felkészülni a rangadóra, miként látod az esélyeket?
Papp Máté: "Egy héten belül ez lesz a harmadik mérkőzésünk, ráadásul az ellen az MTK ellen, akinek a tervei között szerepel azonnali visszajutás az NB1-be. Nem kezdték jól a szezont, hiszen a Csákvártól kikaptak, a Budaörssel pedig döntetlent játszottak, tehát egy egy ponttal rendelkeznek. Minden ellenfélből készülünk, a szakmai stáb videózás keretein belül bemutatja az adott ellenfél erősségeit és gyengeségeit, így történt ez most is. Hogy mik az esélyek? Ez egy jó kérdés! Mi nyerni szeretnénk, és ennek tudatában lépünk holnap pályára!"

DorogiFC.hu: Mik a személyes céljaid a szezonban és mit gondolsz, hol végezhet a csapat a tabellán?
Papp Máté: " Véleményem szerint egy igen erős keretet alakítottak ki a nyár folyamán a klubnál, ami mindenképp többre hivatott, mint a tavalyi évben elért pozíciónk. Sok erős játékerőt képviselő csapat van, de azért dolgozunk, hogy az első 10-ben végezzünk. Személyes céljaim közé tartozik, hogy folyamatos játéklehetőséget harcoljak ki, és jó játékkal, gólpasszokkal hozzásegítsem a csapatot a kitűzött célok megvalósításához."KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 3. forduló
Debreceni EAC
Dorogi FC
Agusztus 9., Vasárnap, 17:30
Debreceni Nagyerdei Stadion
 Főtámogatók

  


 


Interjú Papp Mátéval! - Dorogi FC