#71, avagy Barna Gergőt kérdeztük!

2020. Május 4. Hétfő
23. rész!

Saját nevelésű tehetségünk válaszolt a dorogifc.hu kérdéseire.

 • Több, mint 6 hete vagyunk aktív foci nélkül, hogy telt számodra az utolsó bajnoki óta számított időszak?
  Szerintem ez az időszak senkinek sem telt a legjobban, próbálom hasznosan tölteni az időt, az előírt edzéseket csinálom, és tanulok mellette.

 • Bár első felnőtt mérkőzéseid a 4-es mezben játszottad, idén a 71-est választottad, miért?
  Édes anyukám miatt választottam a 71-es számot, ez a születési éve. Valamilyen szinten ezzel szeretném megtisztelni és megköszönni azt, amit értem tett idáig, mert miatta tartok ott ahol tartok.

 • Az említett 4-es mezben 17 évesen és 13 naposan megszerezted első NB2-es találatod is Tiszakécskén, hogyan emlékszel vissza rá?
  Igazából nem is tudom, arra emlékszem amikor elmentünk melegíteni és szólt a Fenyvesi László, hogy jöjjünk, mert cserélünk. Felnéztem az órára és láttam, hogy még van hátra több mint 30 perc. Először azt gondoltam magamba, hogy hogy fogom kibírni ezt a 30 percet, végül pedig beálltam és 4 percre rá gólt szerezni egy óriási élmény volt számomra. Soha nem fogom elfelejteni és a leggyorsabb sprintemet is szerintem a gólörömnél futottam!
  :)

 • Ha már emlékek, gyakorlatilag U7-es korod óta van dorogi emléked, mi lenne a sok szép közül a legszebb 3 számodra?
  Igen, rengeteg szép emlékem van, nagyon nehéz kiemelni ezek közül hármat. Az első az, amikor egy teremtornán úgy lettem gólkirály hogy 7 gólból 6-ot, szögletből betekerve szereztem. A második az első bajnoki címem U17-ben. A harmadik meg egyértelműen az első felnőtt találatom. Talán ezek élnek bennem a legintenzívebben. :)

 • Van esetleg olyan dorogi játékos, aki példaképként szolgált abban, hogy eljuss a felnőtt kerettagságig, illetve kik azok az emberek az életedben, akik kontrollként szolgálnak abban, hogy a megfelelő irányban maradj a fejlődésed és az életed szempontjából?
  Igen, Mészáros Áron volt nekem mindig a példakép és reméltem, hogy egyszer együtt játszhatok vele. :) Három olyan ember van, akik segítettek a leghelyesebb úton maradni, Édes anyukám, Fenyvesi László és Szabó Ferenc nekik nagyon sokat köszönhetek és nagyon fontos emberek az életemben!

 • Nem túlzás állítani, hogy rengeteg klub vágya a saját nevelésű játékosainak felnőtt csapatba integrálása, amire Te nálunk a kitűnő példa vagy, hogyan hat ez rád, miként kezeled ezt?
  Megmondom őszintén nagyon nagy boldogsággal tölt el, hálás vagyok érte és igazán büszke vagyok rá.

 • Ilyen fiatalon feltételezem tele vagy tervekkel és elképzelésekkel, mik a céljaid a karrieredben?
  Szeretnék minél magasabb osztályban játszani, és minél nagyobb eredményeket elérni karrierem során, akár Magyarországon, akár külföldön.

 • Profi szerződés birtokában hogyan kell elképzelnünk a tanulmányaid, mik azok a dolgok, amik leginkább érdekelnek a focin kívül és nem hagyhatjuk ki a kérdést, mi leszel ha nagy leszel? :)
  Esti gimnáziumba járok, ahol érettségizni is fogok, utána leginkább a focira szeretnék koncentrálni, később pedig a sport területén szeretnék tovább tanulni és dolgozni.

 • Nevezzük az ideit az első teljes értékű felnőtt szezonodnak, hogyan sikerült eddig, elégedett vagy vele?
  Van hiányérzetem, de nagy részben elégedett vagyok, és még nincs vége a szezonnak. Nagyon sokat kell még fejlődnöm és tanulnom.

 • Milyen érzés a keret legfiatalabbjaként olyan csapattársakkal, akik esetleg már a felnőtt válogatottban is bemutatkoztak, illetve hárul-e rád bármilyen plusz feladat emiatt, hogy Te vagy az alsóhatáros korelnök?
  Különösebb érzést nem vált ki belőlem, nagyon inspiráló rutinosabb csapattársakkal dolgozni, akik már komolyabb sikereket értek el. Mindegyik csapattársamra felnézek és a legtöbbet szeretnék tanulni tőlük. Egy két plusz feladat hárul rám az összes fiatalabb játékossal együtt, a kulacsok, a megkülönböztetők, és ehhez hasonló dolgok, de ez mindenhol így van. :)

 • Pár nap múlva töltöd a 18. születésnapod, mely okán azt kívánjuk Neked, hogy Isten éltessen sokáig! Lesz bármilyen labdarúgással kapcsolatos kívánságod, mielőtt elfújod a gyertyákat a tortán?
  Nagyon szépen köszönöm! Biztosan lesz! ;)

 • Mit üzennél a szurkolóinknak?
  Hiányoznak már a szurkolók énekei és biztatásai. Mindenki vigyázzon magára és a szeretteire! Reméljük minél hamarabb találkozunk, addig is kitartást és jó egészséget kívánok mindenkinek! Hajrá Dorog!

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 10. forduló
Szombathelyi Haladás
Dorogi FC
Szeptember 27., Vasárnap, 17:00
Szombathelyi Haladás Stadion
 Főtámogatók

  


 


#71, avagy Barna Gergőt kérdeztük! - Dorogi FC